Internetinio puslapio „Detralex“ privatumo politika

Mes, įmonė UAB „SERVIER PHARMA“ (toliau – „SERVIER“ arba „Mes“), juridinio asmens kodas 300088003, registruotos buveinės adresas Konstitucijos pr. 7, Vilnius, Lietuvos Respublika, siūlome šią interneto svetainę informacijai apie mūsų bendrovę,apie mūsų kompanijos produktus, bei kitas paslaugas.

Mes gerbiame ir vertiname kiekvieno šios http://www.detralex.lt interneto svetainės (toliau – Interneto svetainė) naudotojo privatumą, todėl renkame ir naudojame Jūsų asmens duomenis tik čia aprašytais būdais ir tik taip, kad galėtume įvykdyti savo įsipareigojimus ir užtikrinti įstatymuose numatytų Jūsų teisių įgyvendinimą. Ši privatumo politika taikoma tik naudojantis šia Interneto svetaine.

Renkami duomenys:
Pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (toliau – BDAR) asmens duomenys reiškia bet kokią informaciją, kurios pagalba galima tiesiogiai ar netiesiogiai Jus identifikuoti.

Nurodydami savo duomenis mums, Jūs sutinkate, kad mes, kaip Duomenų valdytojas, tvarkytume juos šios Politikos ir teisės aktais numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

Asmens duomenis pateikdami tiesiogiai ar netiesiogiai lankydamiesi Interneto svetainėje, Jūs suteikiate mums teisę juos rinkti, kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti šioje Politikoje numatytais tikslais.

Jei nesutinkate su Politikoje aprašytų duomenų tvarkymu, prašome nesilankyti Interneto svetainėje.

Duomenys, kuriuos renkame automatiškai statistikos tikslais, naudodami slapukus, tai: aplankyti puslapiai, prieigos datos ir laikas, pageidaujamas turinys, operacinė sistema, naudojamos naršyklės tipas, naudojamos aparatūros tipas ir kt. Reikia pažymėti, kad mūsų statistikos slapukai neleidžia identifikuoti/nustatyti fizinio asmens asmens tapatybės.

Duomenų naudojimas:
Pagal BDAR, Servier renka bei toliau tvarko Jūsų asmens duomenis tik teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu. Pagrindas tokių duomenų tvarkymui gali būti, kad duomenys yra būtini tvarkyti arba jie tvarkomi mūsų teisėto verslo intereso pagrindu.

Jūsų duomenys gali būti naudojami šiems tikslams:

– Parengti statistinę analizę, ypač apie Interneto svetainės lankomumą;

– svetainės turinio gerinimo tikslu.

Mes Jūsų duomenų netvarkome kitais, nei aukščiau nurodytais tikslais.

Jūsų teisės:
Jūs turite teisę prašyti prieigos ir gauti informaciją apie savo asmens duomenų tvarkymą; atnaujinti, taisyti ar ištrinti savo asmens duomenis; apriboti arba nesutikti (dėl pagrįstų priežasčių) su Jūsų asmens duomenų tvarkymu susisiekus su Servier duomenų apsaugos pareigūnu elektroniniu paštu duomenutvarkymas@servier.com arba paštu: Duomenų saugos pareigūnui, paštu adresu: Konstitucijos pr. 7, LT-09308, Vilnius ar tiesiogiai atvykęs (-usi) į Servier buveinę.

Jei manote, kad Jūsų duomenis tvarkome nesilaikydami teisės aktų nustatytos tvarkos Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Duomenų saugojimas:
Mes įdiegėme tinkamas ir komerciškai pagrįstas technines ir organizacines saugumo priemones, taikomas Jūsų asmens duomenims, kuriuos renkame ir saugome, kad apsaugotume juos nuo neleistino ar neteisėto atskleidimo ar prieigos, atsitiktinio praradimo, sunaikinimo, pakeitimo ar sugadinimo atsižvelgdami į technologijų pažangą ir įgyvendinimo išlaidas.

Dalijimasis duomenimis:
Prie Jūsų asmens duomenų, kuriuos tvarko „Google“, galės prieiti tik ribotas gavėjų, kuriems juos būtina žinoti, jų sąrašas arba jie bus atskleisti, kai to reikalauja įstatymai, įskaitant

  • „Google Analytics“, bet tuo neapsiribojant.

Slapukai (angl. cookies):
Siekiant užtikrinti galimybę Jums patogiau ir efektyviau naršyti Svetainėje, Bendrovė naudoja slapukus. Jie naudojami atpažinti Duomenų subjektus, kaip ankstesnius Svetainės lankytojus, ir lankomumo statistikos rinkimo tikslais.

Jūs galite pasirinkti, ar norite priimti slapukus. Jeigu nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar į kitą galinį įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainių funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie Svetainės.

Mes naudojame seanso slapukus ir ilgalaikius slapukus. Seanso slapukai egzistuoja tik seanso ar vieno apsilankymo metu ir automatiškai ištrinami, kai uždaroma naršyklė. Ilgalaikiai slapukai egzistuoja tam tikrą laikotarpį ir lieka Jūsų kompiuteryje seansui pasibaigus, nebent Jūs patys iki tol juos ištrinate. Slapukai niekaip nekenkia Jūsų įrenginiui ar duomenų rinkmenoms.

Daugiau informacijos apie slapukų tvarkymą galite rasti čia:

a) „Internet Explorer“ naršyklė https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer…

b) „Google Chrome“ naršyklė https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=lt;

c) „Mozilla Firefox“ naršyklė https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-….

Interneto svetainėje naudojami slapukai:

Slapuko pavadinimas Slapuko aprašymas Naudojama Slapuko surenkama informacija Sukūrimo momentas ir galiojimo laikas
1. _ga Analitinis Google Analytics slapukas, sekantis vartotojo veiksmus interneto svetainėje. Interneto svetainėje Gauti duomenys naudojami Interneto svetainės veikimui gerinti. Asmeniui apsilankius Interneto svetainėje; 2 metai
2. _gid Analitinis Google Analytics slapukas, renkantis statistinę informaciją apie naudotoją (slapukas nerenka jokių asmens duomenų, o suteikia kiekvienam vartotojui ID pagal savo apskaitą). Interneto svetainėje Gauti duomenys naudojami Interneto svetainės veikimui gerinti Asmeniui apsilankius Imterneto svetainėje; 24 val.
3. _gat_gtag Analitinis TAG Manager slapukas Interneto svetainėje Gauti duomenys naudojami srauto ir lankytojų elgsenos stebėjimui. Asmeniui apsilankius interneto svetainėje; 2 metai.
4. Moove_gdpr_popup GDPR slapukas Interneto svetainėje Naudojama slapukų sutikimo nuostatoms išsaugoti. Asmeniui apsilankius interneto svetainėje; Sesijos laikotarpiu.

Baigiamosios nuostatos:
„Servier“ turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti šio Interneto puslapio Politiką. Jos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo Interneto svetainėje dienos.